DE UNIEKE A2 GESCHIKTE KAWASAKI Z900 70KW

VERKRIJGBAAR BIJ MOTOPORT!

Goed nieuws voor A2 rijders, want de nieuwe Kawasaki Z900 70kW staat in de showroom van MotoPort te wachten op alle A2 rijders van Nederland! De Z900 is niet alleen de meest populaire Naked bike in de Benelux, maar nu ook de A2 geschikte motor met de grootste cilinderinhoud in de markt!

Het zijn schitterende moderne Sugomi design, een geweldig viercilinder motorblok en fenomenale rijeigenschappen is de Z900 70kW de nieuwe maatstaf in de A2 klasse. Optimaal afgesteld op maximaal 70kW vermogen in overeenstemming met huidige regel-geving, kan deze nieuwe versie van de Z900 aangepast worden naar 35kW om te voldoen aan de eisen van het A2 rijbewijs.

Vanzelfsprekend is ook de A2 versie van de Z900 voorzien van een aangepaste airbox voor een geweldig inlaatgeluid, een Assist en Slipper koppeling, en het kenmerkende Trellis frame.

De aanpassing naar 35kW wordt uitgevoerd door een erkend Kawasaki dealer middels de bestaande ECU van de motor. Deze handeling is gemakkelijk uit te voeren en tevens weer snel ongedaan te maken. Zo is het mogelijk om de motor terug naar 70kW te zetten via een kort bezoek aan de dealer welke daarbij de vermogensaanpassing van de specifieke motor in het administratiesysteem zal updaten.

De 2018 Kawasaki Z900 70kW staat nu bij je MotoPort Kawasaki dealer vanaf € 9.999,- En is (net als de reguliere Z900) verkrijgbaar in grijs, groen, zwart en rood.