HAAL ALLES UIT JE ADVENTURE-MOTOR

DE ACCESSOIREPAKKETTEN VOOR DE SUZUKI V-STROM

Suzuki introduceert de aantrekkelijke accessoirepakketten Touring Pack en Adventure Pack, voor de veelzijdige motorfietsen V-Strom 650(XT)A en V-Strom 1000(XT)A. Pakketten die bedoeld zijn voor rijders die het meeste uit hun Adventure Sport-motorfiets willen halen.

 

Touring Pack

Het Touring Pack voor de Suzuki V-Strom 650A en Suzuki V-Strom 1000(XT)A biedt accessoires die extra comfort bieden tijdens lange toertochten. Het pakket is uitermate geschikt voor motorrijders die er een sport van maken om zoveel mogelijk kilometers te verslinden. Het bestaat uit de volgende drie comfortverhogende accessoires:

1 Windscherm Airflow: voorzien van een in hoogte verstelbare windgeleider. Het aerodynamische ontwerp voorkomt turbulentie en garandeert een maximale bescherming tegen de wind.

2 Middenstandaard: zeer stabiel en daardoor uitermate geschikt voor regulier onderhoud aan de motor. Specifiek ontwikkeld voor de V-Strom met veel aandacht voor het zwaartepunt van de motorfiets. Hierdoor is de motor gemakkelijk op de middenstandaard te zetten.

3 Topkoffer 55 liter: speciaal voor de V-Strom ontwikkeld. Zowel het design als het montagesysteem is op de motor afgestemd. De afsluitbare luxe topkoffer biedt ruimte aan bijvoorbeeld twee helmen.

 

Adventure Pack

Suzuki heeft het Adventure Pack voor de V-Strom 650(XT)A en V-Strom(XT)A samengesteld voor avontuurlijke rijders die met hun Adventure Sport onder alle omstandigheden comfortabel en veilig op iedere bestemming aan willen komen. De prijzen van het Adventure Pack beginnen bij
€ 1.249,-. Het pakket bestaat uit de volgende vijf accessoires:

1 Zijkofferset: bestaat uit twee robuuste zijkoffers met elk een inhoud van 30 liter, een slotset en een bijpassend dragersysteem. De luxe koffers zijn voorzien van het Suzuki-logo.

2 Windscherm: Vario Smoke: donkergetint windscherm dat is voorzien van een in hoogte verstelbare windgeleider. Om het te verstellen is geen gereedschap nodig.

3 Valbeugelset: past perfect bij het design van de V-Strom. De robuuste zwarte valbeugelset biedt bescherming wanneer de motor onverhoopt mocht omvallen. Hij is bovendien het bevestigingspunt voor bijvoorbeeld de Suzuki-verstralers.

4 Verstralers: moderne, compacte verstralers met ledverlichting die zorgen voor voortreffelijk zicht en een extra stoere look. De twee ledlampen zijn voorzien van hightech-reflectoren en onderscheiden zich door een zeer laag stroom verbruik.

5 Handvatverwarming: slanke geïntegreerde handvatverwarming voor de V-Strom 1000(XT)A met drie verschillende warmte-instellingen voorkomt koude handen aan het stuur.

 

street-modellen

De accessoirepakketten voor de suzuki GSX-S750(Z)A, GSX-S1000(Z)A en GSX-S1000FA

Suzuki introduceert aantrekkelijke accessoirepakketten voor zijn Street-motoren GSX-S750(Z)A, GSX-S1000(Z)A en GSX-S1000FA. Met het Street Xtreme Pack geven GSX-S-rijders hun motorfiets een extreem sportieve look én sound. Voor de supersportieve rijders die de power van hun motor willen combineren met meer gebruiksgemak is er het Touring Pack voor de GSX-S1000FA.

Street xtreme Pack

Het Street Xtreme Pack (vanaf € 999,-) voor de Suzuki GSX-S750(Z)A en GSX-S1000(Z)A bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Yoshimura R11* EEC carbon uitlaat
  Een fraai ontworpen R11* demper van het bekende performancemerk Yoshimura. De zwarte uitlaatdemper is voorzien van een carbon eindkap, zwarte Yoshimura-beschermkap* boven de
  katalysator en uitneembare dB-killer.
  * GSX-S1000(Z)A

 • Hamamatsu graphics – GSX-S1000ZA
  Deze stickerset van Hamamatsu Japan met dikke matzwarte structuur en rode striping geeft de GSX-S een unieke look. Speciaal ontwikkeld voor de gelimiteerde Z-versie met matzwarte voorvork en speciale wielstriping.

 • Korte kentekenplaathouder
  Speciaal ontwikkeld voor de Suzuki GSX-S-modellen. De kentekenplaathouder kent een hoogwaardige afwerking en is voorzien van stijlvolle led-verlichting.

 • Led-richtingaanwijzers
  Kleinere richtingaanwijzers vóór en achter met heldere ledverlichting die perfect passen bij het ultrasportieve design van de GSX-S.

 • Matzwarte duoseat cover– GSX-S1000(Z)A

 • Frame slider set – GSX-S750(Z)A Aluminium sliders die speciaal op het design van de GSX-S750(Z)A zijn afgestemd en hierdoor de schade beperken mocht de motor omvallen. Voorzien van een nylon pad.

Touring Pack

Het Touring Pack (€ 799,-) voor de GSX-S1000FA bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Kunststof zijkofferset
  Twee afneembare en afsluitbare matzwarte koffers met elk een inhoud van 22 liter. De carbon look accenten passen bij het sportieve design van de GSX-S. Uitgerust met een compact ‘C-bow’- montagesysteem.

 • TomTom Rider 450
  Ontdek Europa aan de hand van de 100 voorgeprogrammeerde uitdagende routes. Inclusief Lifetime Maps – gratis kaartupdates gedurende de levensduur –, wereldkaarten, TomTom Traffic, flitserupdates en vele andere features. En met centraal geplaatste gps-montagesteun.