Kawasaki introduceert ultiem 'NL edition' pakket voor de Versys 1000

De succesvolle Kawasaki Versys 1000 is een bijzonder snelle en krachtige Dual Purpose met een fenomenaal viercilinder motorblok dat 120pk en maar liefst 102Nm koppel levert. Dankzij een uitgebalanceerd rijwielgedeelte en een perfecte handling biedt de Versys 1000 sportief rijplezier onder de meest uiteenlopende weg- en rijomstandigheden.

 

De Versys 1000 zit boordevol hightech features zoals Traction Control, Power Modes, Assist & Slipper Clutch, ABS en geïntegreerde versnellingsindicator.
Om de uitzonderlijk goede lange afstand eigenschappen van de Kawasaki Versys 1000 te benadrukken, wordt de motor in Nederland standaard al geleverd als 'Tourer Edition' en zonder meerprijs voorzien van; Mono-key geïntegreerde zijkoffers (inclusief luxe binnentassen), handkappen, tankpad en middenbok. Hiermee is de Versys 1000 met afstand de meest compleet uitgeruste motor in zijn klasse.

Voor de meest veeleisende motorrijders introduceert Kawasaki het ultieme 'NL Edition pakket'. Dit pakket combineert de meest populaire extra accessoires en maakt de Versys 1000 ongekend compleet.

Het 'NL Edition pakket'
kost slechts € 799,- extra
en bestaat uit:

• Mono-key Topkoffer in kleur
• LED mistlampen
• Frame beschermers
• Navigatiesteun

De 2018 Versys 1000 is verkrijgbaar vanaf € 14.299,- en leverbaar in het Zwart (Metallic Flat Spark Black), afgewerkt met een sportieve groene striping, Rood (Candy Fire Red) en als SE in Lime Green (Candy Lime Green) met zeer fraaie zwarte graphics.

De Versys 1000 en staat nu klaar voor een proefrit bij jouw MotoPort Kawasaki dealer.