2018 Kawasaki Z1000SX

Grondlegger van het Sports Tourer segment

De unieke Kawasaki Z1000SX combineert Super-sport prestaties met het comfort van een tour- motor. Met zijn schitterende styling, de meest moderne elektronica en sublieme bagagemogelijkheden is de Z1000SX dan ook al jaren de absolute koning van het Sports Touring segment.

Afgelopen seizoen werd de Z1000SX al geheel vernieuwd en voor 2018 doet Kawasaki er nog een schepje bovenop met drie schitterende nieuwe kleurstellingen. Met zijn oersterke vier-in-lijn blok, een zeer comfortabele zitpositie en een ongekend complete uitrusting is de Z1000SX een echte langeafstands-atleet. Met instelbare Power Modes, regelbare Traction Control, ultramoderne LED verlichting, Assist & Slipper Clutch en een uniek geïntegreerd Mono-Key koffersysteem is de Z1000SX met afstand de meest moderne motor in zijn klasse.

Voor 2018 zijn er drie schitterende nieuwe kleurencombinaties voor de Z1000SX, namelijk groen met grijs (Emerald Blazed Green – Metallic Carbon Grey), zilver met zwart (Metallic Matte Fusion Silver) en zwart met grijs (Metallic Spark Black – Metallic Graphite Grey).

Om de Touring kwaliteiten en de prestaties van de Z1000SX nog beter tot hun recht te laten komen heeft Kawasaki bovendien twee zeer aantrekkelijke accessoirepakketten samengesteld, namelijk:


Tourer Pakket:
Mono-key geïntegreerde zijkoffers in kleur
(incl. binnentassen), GPS Bracket, Tankpad.
Prijs: € 899,-

Performance Pakket: Dubbele Carbon Akrapovič uitlaat, Smoke Bubble
windscherm, Buddyseat cover in kleur, Tankpad.
Prijs: € 1.399,-

De 2018 Z1000SX staat nu in de showroom vanaf € 15.099,-