2018 Kawasaki Z900

De populairste naked van Europa

Een regelrechte hit sinds de lancering van dit model eind vorig jaar. De nieuwe Z900 is de best verkochte Naked in de Benelux en dat smaakt naar meer!

 

Voor 2018 staat Kawasaki opnieuw aan de start met een viertal verschillende kleuren voor deze heerlijke rijdersmachine. De Kawasaki 2018 Z900 zal geleverd worden in vier kleuren. Zwart (Flat Ebony) met rode striping, lime green (Candy Lime Green), rood (Candy Persimmon Red) met zwarte accenten en tot slot het hypermoderne grijs (Pearl Mystic Grey) met groen buizenframe. Voor 2018 heeft Kawasaki nog een grote verrassing in petto, namelijk de Z900 70kW, speciaal ontwikkeld voor het A2 Rijbewijs!

Met de compleet nieuwe Z900 introduceerde Kawasaki een revolutionaire Naked met een subliem rijwielgedeelte en een ultramodern design. Met een superlicht Trellis frame en een nieuwe viercilinder krachtbron is de Z900 een ongelooflijke 20kg lichter en 12 pk sterker geworden dan zijn voorganger, de uiterst succesvolle Z800. Bovenop deze indrukwekkende wapenfeiten lanceert Kawasaki ook nog eens het Performance pakket, met schitterende Akrapovič uitlaat en fraai smoke windscherm, een buddyseat cover en een fraaie Z-tankpad. Dit pakket maakt de Z900 helemaal af en is ook nog eens zeer attractief geprijsd.