Kawasaki Z900

Met gratis performance pakket!

Speed-Up*

Met deze Kawasaki Z900 worden buitengewone resultaten gerealiseerd wanneer de gashendel wordt opengetrokken. Met een gloednieuwe viercilinder die beschikt over 949 cc en 125 pk presteert de Z900 enorm. Hij is verrassend veelzijdig en rijkelijk uitgerust met allerlei opties om een geweldige rij ervaring te bieden.

Kawasaki Z900 specs

Onder het zadel ligt een monster van een blok voor een middenklasser. Met de maar liefst 125 pk die meegeleverd wordt kun je aardig uit de voeten. Alle kracht die wordt geproduceerd door deze krachtige vloeistofgekoelde 4-takt lijnmotor wordt met twee Dunlop Sportmax banden optimaal op de weg overgebracht. De banden staan voor sportiviteit, maar bieden ook zeker de optimale veiligheid, zelfs op een nat wegdek! Met het uiterst stevige lichtgewicht Trellis frame wordt alle kracht goed behuisd en tegelijk geeft het de naked een prachtig agressieve uitstraling.

Met vier beschikbare kleurencombinaties is er voor ieder wat wils. Aan de voorzijde beschikt deze machine over twee 300 mm grote semi-zwevende wave-remschijven met remklauwen met dubbele zuiger. Aan de achterkant beschikte ze over een enkele 250 mm grote wave-remschijf met in de remklauw een enkele zuiger. Krachtige remschijven voor een krachtige motor! Door het niet al te zware gewicht van de Z900 (210 kilo) is het verbruik ook zeker op orde.

De Kawasaki rijdt met 5,5 liter 100 hele kilometers en met een brandstofcapaciteit van 17 liter staat dit garant voor een mooie roadtrip. Ook de veer voorspanning voor én achter kan aangepast worden naar wens, alleen maar voordelen! Bovendien is deze Kawasaki Z900 beschikbaar in een 70kW uitvoering zodat de rijders met een A2 rijbewijs er net zo hard van kunnen genieten!

Kawasaki Z900 performance

Met een maximum van maar liefst 98,6 nm Koppel ben je zo van je plek. Terugschakelen is niet eens nodig bij het inhalen, draai het gas open en je bent weg. Dit geweldige apparaat zit na drie hele seconden op de 100 km/u en daar is hij nog niet klaar. De Kawasaki Z900 rijd moeiteloos door tot ver boven de 200 km/u. De topsnelheid staat op 240 km/u!

De Z900 gaat soepel om met zijn hele toerenbereik en trilt niet terwijl hij dit doet. Ook schakelen gebeurt in een handomdraai met de ondersteuning door de Assist- en slipper koppeling. Verder bijgeleverd voordeel is dat de Kawasaki Z900 ruimte toelaat voor een foutje met de slipper koppeling, welke er verantwoordelijk voor is dat het achterwiel niet blokkeert als er in een hoog toerental wordt teruggeschakeld. Handig voor iedereen!

Kawasaki Z900 accessoires

De Kawasaki Z900 is uit te rusten met de Performance Kit, bestaande uit een Akrapovic uitlaat waarbij gekozen van worden voor de titanium- of de carbon uitvoering met bijpassend hitteschild. Verder wordt de kit compleet gemaakt met een stoer smoke windscherm, een buddyseat cover in bijpassende kleur en een Ztankpad. Alles voor het scherpe bedrag van €1.099,-. Verder voor de langere bestuurders is er een optie om de zithoogte te verhogen met
maar liefst 30 mm. Kawasaki komt voor de Z900 met een 30 mm hoger Ergo-fit zadel
om iedereen de juiste zithoogte te kunnen bieden.

Kawasaki Z900 kopen?

De Kawasaki is beschikbaar in vier schitterende kleurcombinaties en nu in de showroom van Motoport te bewonderen. Vanaf €9.999,- kan dit pareltje van jou zijn!

Tijdelijk bij aanschaf van een nieuwe Z900 een Performance Pakket voor € 499,- bij MotoPort cadeau!
Het Performance Pakket bestaat uit een Akrapovic uitlaat van titanium of carbon, Carbon hitteschild, buddyseat cover, Smoke windscherm en Z-tankpad. Check www.Kawasaki.nl