GET LOST.

DANE MOTORKLEDING

Het grootste avontuur is om het leven van je dromen te beleven. Het leven kan een geweldig avontuur zijn. Je kunt alle grenzen passeren, continenten doorkruisen en nieuwe mensen leren kennen. Je leven is eigenlijk één groot avontuur, ontdek het met Dane motorkleding.

 

Het merk Dane: Find your adventure.

In de tijd van de Vikingen tijdens de 9e tot de 11e eeuw was Denemarken één van de machtigste landen ter wereld. De Vikingen maakten grote reizen met hun Vikingschepen en trotseerden alle weersomstandigheden en… zij waren ontdekkingsreizigers. IJsland, Groenland en zelfs het continent Amerika zijn ontdekt door de Vikingen. Hun kleding trotseerden weer en vijand en bood bescherming.

Uit dit DNA is het merk Dane motorkleding ontstaan. Een merk dat is geëvolueerd naar een wereldmerk op het gebied van motorkleding. De kwaliteit van Dane motorkleding en accessoires opent alle grenzen. Op het gebied van veiligheid, maar ook op het vlak van bescherming en zichtbaarheid.

 

DANE MOTORKLEDING

Dane staat voor Scandinavisch design, materialen van topkwaliteit, veiligheid en uitstekend draagcomfort. DANE wordt gemaakt door de pioniers van GORE-TEX® en is al jarenlang één van de toonaangevende specialisten in GORETEX®-kleding ter wereld. En bij Dane bedoelen ze ‘specialist’ in de meest letterlijke zin. Motorrijders zijn de focus van Dane en de gehele collectie en accessoires zijn speciaal voor hen ontwikkeld.

Elk jaar onderwerpen ze bij Dane nieuwe producten aan uitgebreide praktische testen, met duizenden kilometers en alle mogelijke weersomstandigheden, voordat ze in productie worden genomen. De resultaten en de ervaringen van de Dane testrijders worden doorgegeven aan de ontwerpers, die vervolgens, indien nodig, kleine wijzigingen in de motorkleding aanbrengen om een ​​perfecte pasvorm en optimale prestaties te bereiken.

Dit alles maakt DANE-producten uiterst comfortabel en van uitstekende kwaliteit. Het zal daarom geen verrassing zijn om te horen dat DANE zeer goed presteert in onafhankelijke vergelijkende producttesten, en komt hier meestal als testwinnaar uit de bus. Lees alles over de zeer speciale details die zijn verwerkt in de kleding van DANE-motorrijders.

 

GET LOST

De kwaliteit van Dane kleding en accessoires breekt alle grenzen. Op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van bescherming, zichtbaarheid en gebruik van materialen zoals GORE-TEX, INVESTA CORDURA, 3M SCHOTCHLITE REFLECTIE en SAS-TEC-beschermers. Met Dane-motorkleding ben je klaar om de wereld in alle facetten te verkennen en er maximaal van te genieten. Get lost. Find your adventure!

 

Website: www.dane.eu
Test Dane Nimbus motorjas: Lees hier de test en specificaties