Suzuki V-Strom 250A

Volwassen looks, comfortabel, wendbaar en zeer betaalbaar

Suzuki Motoren verlaagt de prijs van de V-Strom 250A tot € 4.999,-. Hiermee komt de populaire avontuurlijke motor binnen het bereik van beginnende rijbewijs A2‑houders, die nu makkelijker nieuw in plaats van gebruikt kunnen rijden.

De Suzuki V‑Strom 250A is duidelijk een lid van de V‑Strom‑familie, met zijn volwassen looks en lage, comfortabele zit. De wendbare adventure bike is uitgerust met een aerodynamisch windscherm, dat zorgt voor een turbulentievrije bescherming tegen de rijwind.
De V‑Strom 250 motorfiets is voorzien van een tweecilindermotor die veel trekkracht levert bij lage toerentallen – ideaal voor het drukke stadsverkeer.

Nieuw voor prijs van gebruikt
Door zijn bijzonder aantrekkelijke prijs van € 4.999,- komt een nieuwe V‑Strom 250A nu binnen het bereik van motorrijders die anders een gebruikte motor zouden kopen. De V‑Strom 250A is dus ook aantrekkelijk voor jongeren met motorrijbewijs A2, want nieuwe A2‑motorfietsen kosten al gauw meer dan € 6.000,-.

Zijn actieradius bedraagt meer dan vijfhonderd kilometer. Dat is te danken aan de brandstoftank met een inhoud van 17,3 liter en het lage verbruik van 1 op 31 gemiddeld.