Yamaha racing

R3 Cup

Na een succesvolle introductie in 2017 zal de Yamaha R3 Cup binnenkort voor het tweede seizoen van start gaan. De Yamaha R3 Cup is een competitieve wegraceklasse waarbij iedereen uitkomt op gelijkwaardig materiaal.

Het komt dan ook voornamelijk aan op de race skills van de coureur. Er wordt gereden met de Yamaha YZF-R3, een motorfiets die gebruik maakt van de geavanceerde technologie van de R-serie. Niet alleen snelle jongens, maar ook snelle meisjes kiezen voor de Yamaha R3 Cup. Zo kwamen er in het eerste seizoen maar liefst drie dames uit in deze spectaculaire Cup.

In het tweede seizoen zullen dat er ook drie zijn. Ook zij kunnen rekenen op een optimale begeleiding van een team Yamaha professionals. Bij ieder evenement is er een gediplomeerde KNMV wegracecoach aanwezig. Zowel op- als naast de baan is er alle aandacht voor de jonge talenten: vanaf de warming-up in de ochtend voor de eerste training tot aan de analyse na de laatste wedstrijd.

Voor iedere coureur is er coaching op maat waardoor de rijtechniek verbetert en het plezier in het racen stap voor stap verhoogd wordt. Nieuwsgierig geworden en meer willen weten over deelname aan de Yamaha R3 Cup? Kijk dan snel op www.Yamaha-R3-Cup.nl