Ducati Diavel 1260 Lamborghini

De Diavel 1260 Lamborghini is een Diavel 1260 die is geïnspireerd door de Lamborghini Siàn FKP 37 en die in een beperkte oplage van slechts 630 stuks zal worden geproduceerd.
Deze Diavel heeft gesmede wielen en kuipwerk van carbon. De carbonfiber luchtinlaten en radiatorcovers zijn als zwevende elementen op de hoofdstructuur geplaatst.
Ook de uitlaatdempercover, de spoiler, de centrale tankcover, de zadelcover, het voor- en achterspatborden, de dashboardcover en het koplampframe zijn van carbon gemaakt.

Andere belangrijke identificerende elementen van het Lamborghini-design zijn de zeshoek en het ‘Y’-motief. Die vind je terug in de vorm van de uitlaat en in esthetische details die op het zadel zijn aangebracht.Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website