Hypermotard 950 RVE

Ducati

Ducati presenteerde halverwege dit jaar al een speciale uitvoering van de Hypermotard 950. Deze RVE-versie wordt gekenmerkt door een speciale "Graffiti" kleurstelling.

Als extra is de Hypermotard 950 RVE voorzien van de Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO, naast het al zeer omvangrijke elektronicapakket met Bosch Cornering ABS met Slide by Brake functie, Ducati Traction Control Evo (DTC EVO) en Ducati Wheelie Control (DWC EVO).

De Hypermotard 950 RVE wordt aangedreven door het 937cc L-twin motorblok die 114 pk bij 9.000 tpm levert bij een maximum koppel van 96 Nm. De slechts 178 kg wegende Hypermotard is sinds juli leverbaar, ook in een 35 kW-versie voor A2-rijders.Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website