Honda Forza

Honda Forza 750, 350 & 125

Honda Forza 750

Honda brengt met de Forza 750 een nieuwe troef in de maxiscooter-klasse. De scooter staat op 17 inch wielen en heeft een 59 pk sterke 745cc-motor met ride-by-wire.

De motor heeft drie rijmodi, tractiecontrole en twee radiale vierzuigerremklauwen in het voorwiel. LED-verlichting en een 5” TFT-scherm maken de Forza af.

Honda Forza 350

Honda’s Forza 300 maakt plaats voor de Forza 350. De 330cc-krachtbron heeft een lichtere krukas, een groter gasklephuis, grotere inlaatkleppen en diverse maatregelen om de spoeling te verbeteren en het verbruik te verlagen.

Het blok levert 3 kW meer vermogen en 4,8 Nm meer koppel, waarmee deze Forza 137 km/uur haalt bij een brandstofverbruik van 1 : 30. Het elektrisch bedienbare windscherm krijgt 40 mm meer instelbereik, verder kun je je smartphone met de Forza verbinden.

Honda Forza 125

Ook de A1-versie van de Forza, de 125, is voor 2015 onder handen genomen. Deze premium sports-GT-scooter kreeg updates die zowel het uiterlijk als de aerodynamica ten goede komen. Het afstelbereik van het elektrisch bediende windscherm is met 40 mm vergroot naar 180 mm en er komt een USB-stekker in het handschoenenkastje.

Het 11 kW sterke eSP-motorblok is voortaan voorzien van tractiecontrole.Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website