Triumph Trident 660

Met de Trident 660 betreedt het Engelse Triumph de markt van de middenklasse roadsters.

Voor de aandrijving zorgt een driecilinder lijnmotor met een piekvermogen van 81 pk @ 10.250 tpm, dat te temmen is door van de modus ‘Road’ naar ‘Rain’ over te schakelen. Dat beïnvloedt tegelijkertijd het ingrijpniveau van de tractiecontrole.

De Trident heeft een heel nieuw rijwielgedeelte met Showa vering, waarvan de veervoorspanning achter kan worden aangepast. Verder heeft de Trident LED-verlichting en een kleuren-TFT-scherm met connectiviteit.

De Trident weegt 189 kg en gaat 8.995 Euro kosten.Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website