Yamaha MT-07

Masters of Torque

Nummer 07 van Yamaha’s “Masters of Torque” krijgt in 2021 nieuw kuipwerk met winglets voor een opvallendere uitstraling.

De verlichting is gemoderniseerd, met een LED-projectorlamp en LED-richtingaanwijzers en LED-countourverlichting.  De 690cc CP2-tweecilinder “crossplane”-motor kreeg een aangepast luchtinlaatkanaal, geoptimaliseerde instellingen voor de brandstofinjector, een nieuwe 2-in-1 uitlaat en een nieuwe ECU, alsmede een nieuw decompressiemechanisme.

Het maximum vermogen bedraagt nu 54 kW (73,4 pk) @ 9.000 tpm.
298-mm remschijven zorgen voortaan voor de vertraging, een breder, iconisch stuur, andere tankdeksels en een nieuw zadel voor een betere ergonomie, terwijl de nieuwe MT-07 tevens over een beter afleesbaar LCD-dashboard beschikt.Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website