ABUS ALARMSLOT

MET SMARTHONE BEDIENING

Met het Detecto 8078 SmartX alarmslot geeft Abus een stevig en luid antwoord op de toenemende diefstallen. Dit remschijfslot combineert mechanische veiligheid met slimme technologie en biedt tevens een zeer gebruikersvriendelijke bediening.

 

Je smartphone wordt de ‘sleutel op afstand’ en tegelijkertijd het controlecentrum. Zodra je met je smartphone binnen een zelf in te stellen straal van het slot komt en je het slot met een lichte aanraking tegen de remschijf drukt, wordt het slot ontgrendeld. Wanneer je vervolgens de borgpen tegen de remschijf drukt, wordt het slot automatisch weer vergrendeld. Uiteraard ART4 gekeurd

 

Prijs: € 249,95Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website