TRIUMPH ROCKET 3 R

De ultieme Roadstar

Op basis van de legendarische Rocket III van Triumph wordt de gloednieuwe Rocket 3 R en Rocket 3 GT-modellen geïntroduceerd. Het begin ivan een nieuwe motorlegende start vandaag met 's werelds grootste in serie geproduceerde motorblok van 2.500cc!

 

DE PURE, KRACHTIGE UITSTRALING EN STIJL VAN DE NIEUWE TRIUMPH ROCKET

Hiermee levert de nieuwe Rocket 3 meer vermogen, 11% meer dan de vorige generatie en het hoogste koppel van iedere motorfiets, met 221Nm bij 4.000 tpm.
De Rocket 3 R is dan ook de ultieme, krachtige roadster, met een super koppel, inclusief een ongelooflijke controle, comfort en rijcapaciteiten. Het compleet nieuwe 2.500cc Triple motorblok levert dan ook een ongelooflijke acceleratie en prestaties. De onderscheidende nieuwe hydrogevormde uitlaatheaders, produceren hierbij dan ook een indrukwekkend en diep grommende Triple sound.

Doordat de motor 40 kg lichter is dan zijn voorganger is ook de handling en het rijgedrag uitstekend te noemen. De nieuwe technologie heeft een 2e generatie TFT-dashboard met verlichte 
schakelaars, geoptimaliseerd bochten-ABS & -tractiecontrole, 4 rijmodi (Road, Rain, Sport en Rider-Configurable), integrale LED-verlichting, Hill Hold Control, Cruise Control, sleutelloos starten en verwarmde handgrepen zijn dan ook standaard op deze GT.

Met prachtige onderscheidende details, zoals de nieuwe, kenmerkende dubbele LED-koplamp, inclusief de bekende driehoek uit het Triumph-logo en de gevormde 3-header uitlaat, heeft de nieuwe Rocket 3-modelserie een ongelooflijk imposante houding en uitstraling.

Beide modellen zijn uitgerust met Avon Cobra Chrome-banden, speciaal ontwikkeld voor de nieuwe Rocket 3, waarbij het achterwiel de imposante breedte heeft van 240 mm. De nieuwe banden hebben prachtige details en beide zijn voorzien van een nieuw loopvlakpatroon dat is ontwikkeld voor uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor ze vele kilometers mee gaan.

Bovendien versterken de geheel nieuwe lichtgewicht multi-spaak gegoten aluminium wielen de krachtige, moderne stijl, waarbij de wielen van de Rocket 3 R een mooie zwarte afwerking hebben, terwijl het Rocket 3 GT-model een stap verder gaat met een machinale bewerking op de velg en spaken.