PROEFRIJDEN

Yamaha MT-motor

Altijd al eens de ‘Dark Side’ van Japan willen proeven? Dit is je kans!

In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 mei is het raak, jíj kan een proefrit maken op één van de gloednieuwe 2019 MT-modellen van Yamaha! Welk model dit wordt is helemaal aan jou.

Natuurlijk is iedere Yamaha motor welkom op deze locatie, mooi excuus om dat pareltje toch weer even naar buiten te halen. De gehele serie hyper nakeds van Yamaha is gebouwd om indruk te maken en staat je op te wachten. De Dark Side van Japan staat hierin centraal en dat kun je zien! Met flitsende ontwerpen en kleurcombinaties, volledig naar wens aan te passen

Yamaha motor Line-up

De line-up in dit geweldige weekend zal bestaan uit de gloednieuwe Yamaha MT-10 (ook de SP en Tourer Edition zullen paraat staan), de MT-09 (wederom ook in de SP versie), de MT-07 (ook in 35kW uitvoering), de MT-03 en tot slot de MT-125. Voor ieder wat wils.
Een proefrit is voor elke rijder te maken. Beginnend met de MT-125 op 125cc, helemaal tot het topmodel met maar liefst 998cc staat er 11 en 12 mei voor iedere rijder een geschikt model klaar, over wat voor rijbewijs je ook beschikt.


De MT-07 is zelfs verkrijgbaar als 35kW versie, geen excuus om niet te komen dus! Bovendien is elk model vloeistofgekoeld en met een hele hoop accessoires volledig naar wens aan te passen. Vrijwel alles wat van een naked verwacht mag worden is beschikbaar. Met een licht gewicht in combinatie met een ultra-korte wielbasis door toepassing van een aluminium Deltabox chassis is de gehele MT-serie baanbrekend wendbaar en gebouwd voor het stadsverkeer.

Het vernieuwende chassis een natuurlijke rijpositie wat garant staat voor comfort, bij de stadsritjes, maar ook zeker bij de lange ritten. De lichtste uit de serie, de MT-125 weegt met een volle tank 140 kilo. Het zwaarste van het stel topt met 210 kilo volgewicht de hele lijst, maar is zeker nog steeds een erg lichte motor.

Wat staat er op de planning

Maar testritten maken is niet het enige wat er op het Yamaha MT event te doen is. Er worden de hele dag door workshops gegeven over het optimaal afstellen van je vering, zodat je op de meest comfortabele manier van de weg kunt genieten.
Bovendien staat er een speciale MT Tour promotruck op het terrein waar allerlei info te verkrijgen is en wordt er een presentatie gegeven van de complete Yamaha MT Riding Gear Lifestyle & Apparel collectie. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden te bewonderen tijdens d Yamaha 2019 MT Tour op Schiphol- Rijk, maar dat houden we allemaal nog even in the Dark. Natuurlijk is er ook genoeg aanwezig om de honger te stillen.

Mooiste Yamaha MT van Nederland

Je kunt met je eigen Yamaha MT-model meedoen in de verkiezing voor de titel ‘mooiste Yamaha MT van Nederland’ en meestrijden voor de eeuwige roem. Wacht niet en meld je nu aan voor deze unieke ervaring, helemaal gratis!

Hier aanmelden>

 

Locatie, data en tijdschema:

Yamaha Motor Europe – Koolhovenlaan 101 – 1119 NC Schiphol-Rijk
Zaterdag 11 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur 

Zondag 12 mei 2019 – 10:00 t/m 17:00 uur

Mocht je meer info willen, of nog niet uitgekeken zijn op de prachtige nieuwe modellen, check www.yamaha-motor.nl