Kawasaki Ninja 650

Nu met €500,-inruilpremie

Kawasaki Ninja 650. Bij deze motor krijg je het DNA van een Ninja!

De Ninja 650 biedt een unieke combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen een unieke ervaring creëert.Zijn lichtvoetige karakter, directe gevoel en snelle acceleratie combineert hij met een soepele vermogensafgifte en goede manoeuvreerbaarheid. Een wapen dat elke Ninja met zowel het A- als A2 rijbewijs zal aanspreken.

Kawasaki Ninja 650 specs

Deze onopvallende bron van kracht wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde parallel twin blok met een totale cilinderinhoud van 650cc wat gelijk staat aan 68 hele pk’s. Gecombineerd met een vlijmscherp reactievermogen dankzij de max 65,7nm Koppel is deze Ninja 650 niet te stoppen. Er valt heel wat kracht uit deze soepele 4-takt te persen!

De bovengenoemde krachtbron huist zich in een sterk Trellis frame van hoogwaardig staal. Verder ligt met een verstelbare achtervering de focus op een motor die dagelijks inzetbaar is, maar in het weekend ook naar buiten gehaald kan worden om even flink gas te geven.

Met een nette analoge toerenteller heeft de Kawasaki Ninja 650 net dat originele tintje mee, maar buiten deze toerenteller op zitten alle gegevens verwerkt in een digitaal schermpje welke onder andere de tripmeter, actieradius, benzinemeter en snelheid weergeeft.

Al dit geweld wordt door de bestuurder gemakkelijk onder controle gehouden met een soepel stuur en optimale Dunlop D214 (Sportmax) banden. In combinatie met een gewicht van 193 kilo rijklaar is dit de machine die je wil hebben als het aankomt op wendbaarheid in stadsverkeer, Niet te vergeten dat dit paardje ook geweldig presteert op de buitenwegen!

Kawasaki Ninja 650 performance

Als het moet is de Kawasaki Ninja 650 vanuit stand binnen 4,5 seconden op de 100 en dit is een waanzinnig gegeven. De machine laat alle 68 pk’s keihard werken en trekt moeiteloos door naar een topsnelheid van ongeveer 200 km/u, de kuip helpt het apparaat bij het bereiken van deze snelheid. Of nu wordt gereden op lage of hoge toeren, de machine gaat overall soepel mee om en trilt niet terwijl hij dit doet. Snel of langzaam, de Ninja 650 doet het allemal moeiteloos!

Dit apparaat van een Ninja kan tot een stop worden gedwongen door de aan de voorkant gemonteerde dubbele tweezuigers, de twee 300mm grote semi-zwevende wave-remschijven. Aan de achterzijde is gebruik gemaakt van een enkele wave-remschijf van 250mm groot welke net dat extra beetje remkracht geeft.

Ook voor een beginnend bestuurder is schakelen niks lastigs. Je wordt hierin geassisteerd door de assist- en slipper koppeling welke ruimte overlaten voor een foutje. Je hoeft je niet druk te maken dat je achterwiel blokkeert als je even te enthousiast terugschakelt in een nét iets te hoog toerental. Met de zes beschikbare versnellingen valt er niks te klagen. Al met al is er aan de Kawasaki Ninja 650 net zo veel lol te beleven voor een beginnend rijder als voor een ervaren rijder.

Kawasaki Ninja 650 accessoires

De Kawasaki Ninja 650 is te verkrijgen in drie opvallende kleuren. Nu zal je misschien denken dat dit te naam Ninja niet ten geode doet, maar wie wil er nou niet gezien worden op dit apparaat. Het geheel wordt afgemaakt met een schitterend remlicht welke een ‘X’ toont als de rem ingedrukt wordt.

Twee verschillende pakketten kunnen aangeschaft worden om de Ninja net iets meer naar de zin te maken. Om te beginnen is de Performance Kit beschikbaar, welke (zoals de naam al zegt) een nóg sportievere look realiseerd. Dit prachtpakket komt met een volledig in titanium uitgevoerde Akrapovic uitlaat welke zelfs 2 extra pk’s genereerd. Het pakket wordt complete gemaakt met een smoke windscherm, een buddyseatcover in de stijl van de motor én een tankpad.

Mocht de sportieve kant niet de juiste keuze zijn kan gekozen worden voor de Tourer Kit. Deze kit is gefocust op de lange-afstandsritten en is uitgerust met een hoog windscherm voor net dat beetje meer bescherming tegen de wind, twee semi-softe zijtassen, framebeschermers en een tank- en kneepad.

Ook aan de wat langere bestuurders onder ons is gedacht met een extra opties voor een Ergo-fit zadel wat de zithoogte met maarliefst 35mm verhoogd. Ook is ere en quickshifter beschikbaar. De Kawasaki Ninja 650 is helemaal naar wens te maken, de opties zijn eindeloos.

Kawasaki Ninja 650 kopen?

Je eerste opdracht als premiejager is om deze flitsende motor te vinden in één van de MotoPort showrooms in de kleuren groen, oranje en zwart met een vanaf prijs van € 8.299,-. Bij aanschaf krijg je dan een extra premie van 500,- op de huidige inruilwaarde van je motor!Kijk voor de actievoorwaarden op www.kawasaki.nl.