ZERO SR/F

Elektrisch motorrijden

Het meest gehoorde argument bij elektrische motoren draait nog steeds rond de batterijcapaciteit en bereik. Met de komst van de Zero SR/F daarentegen is het bereik toegenomen tot 329 km. Daarnaast kan men nu ook tot 6 x sneller opladen. Zero brengt bovendien de“Long Term Storage Mode” uit, waarmee uw motor zichzelf automatisch in een energiebesparende modus kan zetten om de laadtoestand van de batterij te optimaliseren en de duurzaamheid van de batterij op lange termijn te verbeteren. Daarbij komt dat de ZERO SR/F 42% meer pk’s heeft gekregen.

 

ZERO SR/F Fluisterstil. Met asfalt verscheurend koppel.

De ongeëvenaarde combinatie van toonaangevende kracht, beheersing en connectie.
De Zero krachtbron levert meer koppel dan de krachtigste 1000cc sportmotoren die op dit moment in productie zijn, koppel dat naadloos en fluisterstil wordt overgebracht op het achterwiel maar waarmee je het asfalt aan stukken scheurt.

 

ZERO SR/F motor

De Z-Force® motor is door Zero Motorcycles compleet nieuw ontwikkeld, met als uitgangspunt optimaal rendement en aandrijfvermogen gecombineerd met de meest gunstige afmetingen. Met bijna hetzelfde gewicht en volume als vergelijkbare elektrische motoren zonder koolborstels, kan de revolutionaire Z-Force® krachtbron 130% meer vermogen en 150% meer koppel ontwikkelen.

De Z-Force® motor is uitgerust met een IPM-magneet (Interior Permanent Magnet) om aanzienlijk meer vermogen te ontwikkelen voor hogere rijsnelheden en langduriger cruisen op topsnelheid mogelijk te maken. Vooral valt op dat deze compacte, borstelloze motor geen vloeistofkoeling of geforceerde luchtkoeling vereist en dat periodiek onderhoud gewoon vervalt.

 

ZERO SR/F Moeiteloos vermogen

De SR/F levert 190 Nm koppel en 110 pk. Met een eenvoudige draai aan het gas leveren de nieuwe ZF75-10 motor en de ZF14.4 lithium-ionaccu toonaangevende prestaties en efficiëntie.
De rijeigenschappen van deze machine zijn uniek: vanaf stilstand produceert de motor meteen 100 % aandrijfkoppel voor een onmiddellijke gasrespons en een ongelooflijk snelle acceleratie vanuit stilstand.

 

ZERO SR/F Moeiteloze beheersing

De SR/F met het Cypher III-besturingssysteem van Zero Motorcycles en het Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch combineert kracht met slimheid. Moeiteloos vermogen wordt gecombineerd met intuïtieve bediening, waardoor de nieuwe standaard voor premium prestaties wordt gecreëerd. Een aanpasbare motorfiets en aandrijflijncombinatie die moeiteloos de weg weet bij verschillende wegomstandigheden en terreinen.

Moeiteloze connectie
De SR/F is 's werelds eerste volledig "slimme" motorfiets. Cypher III, een aanpasbaar dashboard en de next-generation app van Zero Motorcycles stellen rijder en motorfiets in staat om altijd en overal kritische informatie te communiceren.

  • Topsnelheid 200 km/h
  • 320 km rijbereik Met Power Tank
  • 100% elektrische aandrijflijn
  • Weinig onderhoud
  • Directe aandrijving zonder koppeling Transmissie
  • 226 kg Rijklaar gewicht
  • 5 jaar/geen kilometerbeperking Garantie accupakket*