Honda CB650R

Neo Sports Café

Gebouwd voor doelbewust en ontspannen rijden. Met de opvallende kracht van een pure street fighter en een Neo Sports Café styling, wordt de CB650R je reisgenoot voor onvergetelijke urban avonturen. De nieuwe CB650R biedt een strak, gestroomlijnd design en volledig aangepast aan een gesofisticeerde urban stijl.

 

Honda CB650R

Als je een motorfiets koopt, wil je natuurlijk meteen rijden. Je wilt genieten en je grenzen verleggen. De DOHC viercilinderlijnmotor met 16 kleppen van de CB650R is niet gebouwd om stil te blijven staan. Het is het toppunt van techniek. Gemaakt om te genieten.

Het ultracompacte power design van de motorfiets is gebaseerd op het retro-minimalisme van de CB1000R Neo Sports Café, maar met 5kg minder gewicht. De combinatie van gebogen lijnen met strakke hoeken wordt afgerond met een opvallende LED-koplamp. Bij de CB650R is less echt wel more.

Deze CB650R is bedoeld voor de jongere motorrijder die graag wil gezien worden én tegelijkertijd geniet van de opwindende prestaties van een lichte en sterke viercilinder met een veelzijdig en verfijnd chassis. Met zijn opvallende looks, mooie prestaties en een lijst met hoogwaardige rijkenmerken mogen we dit een volledig uitgeruste motor noemen. Het taps toelopend stuur zorgt voor gemakkelijk sturen en de rijhouding is naar naked normen zeer sportief.

Het 650cc motorblok heeft een nieuw ontworpen in- en uitlaat, nieuwe nokkentiming en andere compressieverhouding. Dit alles zorgt voor 5% meer vermogen en een hoger en soepeler koppel.

Deze motor is uitgerust met een volledige LED-verlichting. De opvallende ronde koplamp levert een intense, blauw gekleurde straal. De motorfiets is bovendien uitgerust met een digitaal LCD-dashboard met een versnellings- en shiftindicator.

Uitgerust met dubbele radiaal gemonteerde vierzuigerklauwen, die grijpen op zwevende schijven van 310 mm. De achterrem werkt met een 240 mm schijf en een klauw met één zuiger. 2-kanaals ABS waarborgt een vlotte controle onder vochtige of droge omstandigheden. Hiermee kun je elke weg veroveren, weer of geen weer.

SHOWA SFF UPSD-VORKEN

De instelbare 41 mm Showa Separate Fork Function (SFF) UPSD vorken-leveren een soepele respons van de ophanging en een uitstekend gevoel voor de grip van de voorband. Ze vormen een mooie aanvulling op de afgestelde stijfheidsbalans van het frame. De aluminium velgen hebben een nieuw design en dragen een 120/70-17 band vooraan en een 180/55-17 achteraan.

De nieuwe Honda CB650R is beschikbaar in vier kleuren:
1. Graphite Black
2. Candy Chromosphere Red
3. Matt Crypton Silver Metallic
4. Matt Jeans Blue Metallic

Prijs € 9.658,-