Motorbeurs Utrecht

De start van het nieuwe motorseizoen

Op de 35e editie van MOTORbeurs Utrecht ruik, proef, voel en ervaar je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. En dat is niet alles; MOTORbeurs Utrecht is natuurlijk pas compleet met een flinke dosis actie. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport.

Lees hier het e-magazine

Super Happening!

Het wordt één grote happening tijdens de aankomende editie waar jij zeker bij wilt zijn! Naast al het nieuws zijn er rijenvol occasions en is het mogelijk om accessoires te scoren. 

Try en Buy

Om de oriëntatie op een nieuwe motor een extra dimensie te geven, is het namelijk mogelijk om daadwerkelijk op een motor van o.a. Benelli, BMW, Ducati, Indian Motorcycles, Mash, MV Agusta, Royal Enfield, Yamaha of Zero te stappen en ‘m te proberen.

Kom dus naar Hal 7, kies de motor van je leven en laat je aankleden door de personal shoppers van MotoPort met de nieuwste motorkleding van Difi en Dane en start je testrit! Na de proefrit ontvang jij een persoonlijk cheque t.w.v. € 250,- als eerste stap naar die nieuwe droommotor!