TOM TOM ROAD TRIPS

HÉT PLATFORM VOOR LIEFHEBBERS VAN MOOIE ROUTES

TomTom staat bekend om haar navigatieapparaten van wereldklasse. Zo produceert TomTom al jaren de zeer succesvolle TomTom Rider lijn, een navigatieapparaat speciaal voor motorrijders dat rijders in staat stelt om o.a. zelf kronkelroutes te plannen.

Diezelfde motorrijders brachten TomTom destijds op het idee om voorafgeplande routes aan te gaan bieden. Niet veel later was TomTom Road Trips geboren, een verzameling van de mooiste routes langs kustwegen, over bergenpassen, door bosrijke of historisch interessante gebieden.

Road Trips wordt aangedreven door MyDrive, TomTom’s online route planner. Hierdoor kunnen de voorafgeplande routes eenvoudig worden aangepast o.a. door stops van TripAdvisor of extra pittoresque wegen aan de route toe te voegen. Aangezien gebruikers van MyDrive zelf ook routes kunnen delen met TomTom, neemt de Road Trips verzameling gestaag toe en zijn er telkens nieuwe routes te vinden.

Dankzij de ingebouwde WIfi ondersteuning van TomTom’s nieuwste RIDER 550 is het downloaden van routes naar het apparaat een fluitje van een cent. Maar TomTom Road Trips en MyDrive werken ook in combinatie met andere navigatiesystemen en zijn gratis te gebruiken.

 

TomTom Road Trips vind je op roadtrips.tomtom.com en MyDrive is te vinden via mydrive.tomtom.com