YAMAHA YZF-R1M

Deze nieuwe R1-M is geïnspireerd op de MotoGP YZR-M1 machine waar Valentino Rossi en Maverick Viñales momenteel op rijden. Ben je zelf een circuit rijder dan heb je nu de mogelijkheid om zelf de nieuwste fabriekstechnologie te ervaren en kun je deze prachtige machine online bestellen via: https://r1m.yamaha-motor.eu/

Yamaha YZF-R1M

De YZF-R1M 2019 is uitgerust met de nieuwste Smart EC 2 Electronic Racing Suspension (ERS) en het meest geavanceerde veersysteem dat ooit door Öhlins voor een productiemotor is ontwikkeld. Dit veersysteem biedt hogere intelligentie, voor nog preciezere dynamiek op het circuit. Dit in combinatie met de rem- en acceleratieondersteuning geeft de berijder nog meer feedback en staat garant voor ongekende rijeigenschappen.

De fantastische YZF-R1M is ook uitgerust met een geavanceerd Quick Shifter Systeem, waarmee motorrijders betrouwbaar en snel kunnen schakelen zonder de koppeling te gebruiken, en een QSS waarmee ook kan worden teruggeschakeld.

Yamaha adviseert om geïnteresseerde circuitrijders en wegraceteams om een reservering te plaatsen voor het 2019 model via: https://r1m.yamaha-motor.eu/ 


Alle motorrijders die de 2019 YZF-R1M aanschaffen, worden tevens uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de exclusieve Yamaha Racing Experience, een evenement dat in de lente van 2019 zal plaatsvinden op een van de grote circuits in Europa.

Dit is een unieke kans voor bezitters van een R1M om de legendarische wereld van Yamaha Racing te betreden. Net als de YZF-R1M beschikt de Yamaha Racing Experience over het pure Yamaha Racing DNA. Dit unieke meerdaagse evenement geeft motorrijders de kans om het volledige potentieel van hun machine te ontdekken.

Motorrijders kunnen deelnemen aan fascinerende workshops geleid door de race elite, waarin de indrukwekkende technische functies en elektronica van de YZF-R1M worden uitgelegd, en ze samen met officiële Yamaha-rijders het circuit op gaan. 

Ga voor meer informatie naar: https://yre.yamaha-motor.eu