Kawasaki Ninja H2 SX

Supercharge Your Journey

Terwijl de Ninja H2™R geboren werd uit een drang naar een supercharged hypersport prestatie, is de compleet nieuwe Ninja H2 SX, het broertje van, de ultieme sportmotor die de meest gewenste kwaliteiten van een hypersport, supersport en sport touring bike combineert. De supercharged motor laat u genieten van het veelzijdig karakter en slaagt erin om zowel een opwindende turbo acceleratie als een economisch brandstofverbruik neer te zetten. Een agressief design, gegoten alminium wielen en LED verlichting vervolledigen een esthetisch sterk design die de Ninja H2 SX eruit laat schieten als een icoon met betrekking tot sport performance, luxe en stijl. Breng uw reis naar een nieuw en aangrijpend niveau.

 Motodrive.nl gaat stoppen

Met veel plezier hebben wij ons jaren ingezet voor motorrijdend Nederland. Met als hoogtepunten het MotoDrive Magazine, de gezellige motorbeurzen, jullie betrokkenheid op social media en natuurlijk dit online platform. Onze analoge kanalen zijn al een tijdje gestopt en nu komt ook aan motodrive.nl een einde.

De website zal nog te bezoeken en gebruiken zijn tot 1 december 2022, waarna wij afscheid nemen van een tijdperk MotoDrive. Wij bedanken alle fans, bezoekers, medewerkers en sponsoren voor het enthousiasme en inzet en wie weet tot een volgend avontuur.

Naar de website