Tip Top

Helmet Care Kit – Muc-Off

Foam Fresh, Visor cleaner, Premium Anti-Fog Treatment, Helmet, Visor en Goggle cleaner en een microvezel doekje. Dat is alles wat je nodig hebt om je helm terug in tiptop conditie te krijgen voor volgend seizoen!

Muc-Off's Foam Fresh is een reinigingsmiddel dat eenvoudig te gebruiken is voor het reinigen van binnenvoeringen, handschoenen, laarzen of elk ander materiaal dat in contact komt met de bestuurder. Foam Fresh verwijdert vuil en elimineert vieze luchtjes en laat een frisse citrus geur achter. Helmet & Visor Cleaner verwijdert snel en veilig vuil, stof, sneeuw, zweet en olie restanten van het vizier, bril of helm. Het is speciaal ontwikkeld met gedemineraliseerd water en veilig te gebruiken op alle vizieren, zelfs policarbonaat varianten.

Visor & Goggle Cleaner gaat bacteriën tegen en maakt gebruik van pH neutrale zeep. Daarnaast is de samenstelling volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen oplosmiddelen of chemicaliën. Muc Off's Anti-Fog laat een transparant, microscopisch dun laagje achter op het vizier waardoor je maximaal 5 dagen lang kunt genieten van een helder zicht.

Muc-Off's hoogwaardige microvezel doeken bevatten de verbazingwekkende 'split-vezel' technologie die het absorptievermogen sterk vergroot, zodat vlekken en oneffenheden eenvoudig verwijderd kunnen worden.
Prijs, nu € 36,95.