DIFI 2021 URBANCOLLECTION

Het merk Difi is ruim 65 jaar actief als fabrikant van motorkleding en toonaangevend als het gaat om design en pasvorm. Difi is namelijk een van de belangrijkste spelers op het gebied van het ontwerpen en produceren van motorkleding. Hoogwaardige materialen, praktische details, het hoogste veiligheidsniveau en perfecte pasvorm vormen de basis van het merk Difi. Door de wel dertig verschillende maatvoeringen is de optimale pasvorm dan ook voor iedereen de beste keuze!


Difi Craig

De stijlvolle aanvulling van de Lady Urban Range is super cool. De hippe groene Olive kleur is hier een mooi voorbeeld van, maar uiteraard kun je ook kiezen voor klassiek zwart of mat donkergrijs.

Difi Iridium

De Urban Style is helemaal terug in het modebeeld. Bij Difi tref je dit jaar een nieuw jack aan in diverse Camo kleuren of in zwart. De techniek en pasvorm is zoals je die van Difi gewend bent;  een mooie pasvorm gecombineerd met sterke materialen en eigentijds design. Tel daarbij op de 100% waterdichte Aerotex Z-liner; de uitneembare voering en verstelbare & uitneembare protectie (geperforeerd, licht gewicht en soepel gekeurd volgens de laatste normen) en je hebt de ideale motorjas Difi Iridium Aerotex. Te combineren met één van de nieuwe motorjeans uit de nieuwe Difi Collectie.

Difi Firenze - multi inzetbaar

Firenze is niet alleen de naam van het prachtige Florence in Italië, maar ook de naam van een even zo betoverende motorjas van Difi. De jas is gemaakt van een prachtige matte basisstof, gecombineerd met een deel Lorica en in de taille een stretch zone. Deze combinatie maakt de Firenze multi inzetbaar. Passend bij elke confectiemaat en passend bij erg veel motorfietsmodellen. Stoer op een Cruiser, toerfiets, maar zelfs op een sportieve motor. 100% waterdicht, uitneembare voering & protectie.  All-in-One.

Nieuw in de collectie van 2021:  naast zwart ook leverbaar voor dames in de kleuren bordeaux rood of navy blue en voor heren naast zwart ook de kleur navy blue. Ideaal te combineren met één van de vele Difi broeken of motorjeans uit de nieuwe collectie.