DANE COLLECTION 2021

Dane motorkleding is ontwikkeld voor alle denkbare weersomstandigheden, gemaakt voor avonturiers die hun grenzen willen verleggen. De kwaliteit van Dane motorkleding en accessoires opent alle grenzen. Op het gebied van veiligheid, maar ook op het vlak van bescherming en zichtbaarheid. Door gebruik van materialen zoals; Gore-Tex, Investa Cordura, 3M Schotchlite reflection en SAS-TEC protectoren.

 

// Dane // drakar

Met deze nieuwe Dane Drakar outfit ben je klaar om de uiterste hoeken van de wereld te ontdekken en onder alle weersomstandigheden die je maar tegen kunt komen. Een motorjas die je kunt vergelijken met een Zwitsers zakmes. Je hebt altijd alle ‘tools’ bij je. Wat denk je van de volgende opties, waarbij elke toerrijder eigenlijk al voor deze Dane Drakar motorjas zou moeten kiezen! De diverse omstandigheden wanneer je de Drakar kunt dragen:

Zomer: Tijdens zomerse temperaturen heb je een heerlijk luchtige en sterke zomerjas met voldoende ventilatie & bescherming.

Regen: Als het gaat regenen dan even stoppen en je Gore-Tex waterdichte jas snel over je Drakar pak aantrekken. All inclusive en snel weer verder.

Koudere temperaturen: Uniek is de optie om deze Gore-Tex waterdichte liner niet alleen over de jas te kunnen dragen, maar ook onder de jas (of broek). Is het dus ’s-ochtends al wat kouder, dan kun je thuis de water- en winddichte Gore-Tex liner onder je pak aantrekken, waardoor je zomerpak volledig wind- en waterdicht is en je er nog even strak uitziet in je mooie Dane motoroutfit.

Winter: Trek er nog een Soft shell jas of fleece trui onder en je bent klaar voor winterse omstandigheden. Nu heb je met een extra laagje lucht ook een perfect winteroutfit.

Dane Adventure tip;
Om het ademende vermogen, het vocht- of zweettransport in goede banen te leiden en zo dus altijd droog te blijven, is het belangrijk om de juiste 'Base Layer' te dragen. De Dane Drakar is namelijk voorzien van een onderlaag, die ervoor zorgt dat het zweet van de huid wordt weggevoerd en middels de 'damp molecuul' wordt doorgevoerd naar de Gore-Tex laag.  En weg is het zweet! Afgevoerd door de ‘technische’ stoffen heen en niet opgeslagen in de stof, zoals je bij een katoenen shirt zou ervaren! Comfort by technology noemen we dat bij Dane.
Get Lost and Find your adventure!

// Dane // Odense / Skygge

Dane rugzak Melby;
Een unieke rugzak uit de outdoor wereld en nu beschikbaar voor de motorrijder! Een ergonomisch product dat specifiek op jouw maat afgestemd kan worden. Ontneemt de last op schouders en rug waardoor je zeer comfortabel kunt reizen op de motor.

Vertepac is al jaren een bewezen systeem in de Alpine wereld. Vertepac en Dane hebben hun krachten gebundeld om met dit unieke product de motorrijder te voorzien van een uiterst comfortable ruzak.

 

Wil je meer weten over het unieke systeem van Vertepac, kijk dan hier: www.vertepac.com

Maak snel een afspraak bij MotoPort om kennis te maken met deze Dane Vertepack backpack Melby!